Профорієнтаційна зустріч завідувача кафедри, професора Дойчика М.В. з учнями Брошнів-Осадського ліцею Брошнів-Осадської селищної ради

 

    На профорієнтаційній зустрічі 28.04.2023 р. з учнями Брошнів-Осадського ліцею завідувач кафедри філософії, соціології та релігієзнавства, доктор філософських наук, професор Дойчик Максим Вікторович розповів про навчання на бакалавраті спеціальності “Філософія” та освітніх програмах факультету психології.

Під час проведення презентації, зокрема, також було розглянуто ряд важливих питань:

  Що відбувається з сучасним ринком праці в умовах перманентних потрясінь, невизначеності, зміни технологічного укладу? Чи варто орієнтуватися на моду, короткострокову кон`юнктуру при обранні навчання за певною професією? Які компетентності не втратять актуальності і будуть затребувані з часом? Яку перевагу надає навчання на спеціальності 033 Філософія для формування таких компетентностей? Якою буде вступна кампанія? Відповіді на ці та багато інших запитань отримали старшокласники Брошнів-Осадського ліцею (смт. Брошнів-Осада).

  Висловлюємо щиру вдячність директорці Брошнів-Осадського ліцею Лагойді Оксані Михайлівні, заступнику директора Терентьєвій Ніні Леонідівні та вчителю історії Павляку Ярославу Михайловичу за сприяння у проведенні профорієнтаційного заходу та організаційний супровід !