НАШІ ВИПУСКНИКИ

Лідія Ладаняк

 

У 2019 р. закінчила філософський факультет Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та отримала кваліфікацію «Соціолог, викладач» (освітній рівень – “Магістр”). Працює в Консалтинговому агенстві VIO.agency

 

Анна Сокирко

Викладач, старший викладач кафедри українознавства та філософії Івано – Франківського національного медичного університету. У 2007 р. закінчила філософський факультет Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та отримала кваліфікацію «філософ, викладач філософських дисциплін» (освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр). У жовтні 2011 р. у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка захистила кандидатську дисертацію ( спеціальність 09.00.05 – історія філософії) на тему: «Світоглядно-ментальні особливості українського романтизму». У вересні 2013 р. прослухала цикл тематичних лекцій, присвячених проблемам біоетики за участю професора моральної філософії, біоетики та філософської антропології Римського Європейського університету Клавдії Наваріні. Отримала сертифікат Папського Римського університету «Regina Apostolorum». “Процес навчання на філософському факультеті супроводжувався не лише накопиченням знань, а, що важливо, був наповнений неймовірними враженнями від постатей викладачів, які талановито та з захопленням ділились зі студентами інформацією, вболівали за наші успіхи. Досі вдячна кафедрі за підтримку та бажаю процвітання та наукового поступу”.

 

Надія Руско

Доцент кафедри філософії Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу, викладач. У 2012 р. закінчила філософський факультет Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та отримала кваліфікацію «релігієзнавець, викладач релігієзнавчих та філософських дисциплін» (освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр). У 2012 році вступила до аспірантури Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича на філософсько-теологічний факультет та здобула науковий ступінь доктора філософії, захистивши дисертацію в Національному університеті «Острозька академія». Руско Н. М. є автором чотирьох книг. Опублікувала 30 наукових праць, брала участь у міжнародних та всеукраїнських конференціях. Працює над проблемою «Духовно-моральне виховання студентів у технічних вузах». “Навчання в університеті було для мене захопливим, сприяло моєму особистісному зростанню. Окрім диплому по завершенні навчання я отримала хороші знання, добру роботу, життєвий досвід та розуміння життя”.

 

Вікторія Хомишин

Вчитель християнської етики в ЗОШ №10. У 2015 р. закінчила філософський факультет Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та отримала кваліфікацію «релігієзнавець, викладач релігієзнавчих та філософських дисциплін» (освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр). Протягом 2-ох років працювала на UA “Карпати” на посаді головний випусковий (обробка новинних, телевізійних та радійних сюжетів). “Навчання на філософському факультеті було насамперед корисним для формування моєї Особистості. Роки, проведені в університеті, сприяли розширенню світогляду, набуттю корисних вмінь і навичок, а також підвищенню ерудиції”.

 

Наталія Скринник 

Кандидат філософських наук, головний спеціаліст у справах національностей і релігій управління культури національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації, державний реєстратор релігійних організацій. У 2009 р. закінчила філософський факультет ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» за спеціальністю «Релігієзнавство», отримавши ступінь магістра. У 2009-2013 рр. навчалася в аспірантурі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» за спеціальністю «Релігієзнавство». У 2014 р. успішно захистила дисертацію на тему «Проблема національного в українському греко-католицизмі: релігієзнавчий аналіз» на ступінь кандидата філософських наук за спеціальністю «релігієзнавство»

 

Максим Дойчик https://kfsr.pnu.edu.ua/дойчик-м-в/

 

Віталій Надурак https://kfsr.pnu.edu.ua/надурак-в-в/

 

Богдан Рохман https://kfsr.pnu.edu.ua/рохман-б-м/

 

Світлана Білоус https://kfsr.pnu.edu.ua/білоус-с-і/

 

Віта Винник-Остапишин https://kfsr.pnu.edu.ua/винник-остапишин-в-р/

 

Марина Турчин http://nmuofficial.com/zagalni-vidomosti/kafedri/kafedra-fylosofyy-y-sotsyologyy/spivrobitnyky/

 

Анна Сокирко https://www.ifnmu.edu.ua/uk/strukturni-pidrozdili-2/kafedry/kafedra-ukrainoznavstva-i-filosofii

 

Олена Бичков’як http://dspu.edu.ua/history/?page_id=406

 

Людмила Облова https://kph.ffs.npu.edu.ua/2010-05-16-20-31-41/2010-01-31-12-24-17/19-2010-02-23-12-04-14

 

Павло Пушик http://94.158.152.98/opac/index.php?url=/notices/index/IdNotice:230411/Source:default

 

Надія Гринчишин http://94.158.152.98/opac/index.php?url=/auteurs/view/234024/source:default

 

Алла Макарова https://kfsr.pnu.edu.ua/макарова-а-о/

 

Галина Будз https://kfsr.pnu.edu.ua/будз-г-і/

 

Марія Сисак https://kfsr.pnu.edu.ua/сисак-м-м/

 

Ольга Радченко https://kfsr.pnu.edu.ua/радченко-о-б/

 

Мирослава Турчин https://kfsr.pnu.edu.ua/турчин-м-б/

 

Михайло Палагнюк https://nung.edu.ua/person/palagnyuk-mikhaylo-mikhaylovich