Визначені переможці секції «Філософії» та «Соціології» ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук

   25 лютого 2023 р. в онлайн-форматі на платформі google meet відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук. З-поміж представлених секцій активною роботою відзначилися секції «Філософії» та «Соціології», які очолили доценти кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Гнатюк Я.С. та Кучера І.В.

Журі відзначило високий рівень знань та ерудиції конкурсантів, наукову і практичну актуальність їхніх досліджень.

За результатами конкурсу у секції «Соціологія» учениця 11 класу Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату Кваснюк Софія здобула І місце. Учениця 11 класу Дзвиняцького ліцею Федяк Тетяна посіла ІІ місце, а Кінах Христина учениця 10 класу Івано-Франківського спортивного ліцею Івано-Франківської обласної ради виборола ІІІ місце.

У секції «Філософія» перемогу здобув Псюк Юрій,
учень 9  класу Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка, а Андрухів Павло посів почесне ІІ місце.

Кучера І. В. побажала Квасюк Софії та Псюку Юрію достойних здобутків на наступному етапі, а всім конкурсантам подякувала за участь в роботі секцій і запросила на навчання на одну із спеціальностей філософського факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.