Кафедра філософії, соціології та релігієзнавства 17.02.2024 р. взяла участь у роботі секцій філософії та соціології ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

 

17 лютого 2024 р. в онлайн-форматі на платформі google meet відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук. З-поміж представлених секцій активною роботою відзначилися секції «Філософії» та «Соціології». Складу журі даних секцій представляли викладачі кафедри філософії, соціології та релігієзнавства, доценти Гнатюк Я.С., Кучера І.В. та Рохман Б. М.

Журі відзначило високий рівень знань та ерудиції конкурсантів, наукову і практичну актуальність їхніх досліджень.

 

 

За результатами конкурсу у секції «Соціологія» учениця 10 класу Івано-Франківського наукового фізико-технічного ліцею Грималюк Андріана здобула І місце. ІІ місце посіла учениця 10 класу Голєва Вікторія, яка також навчається в Івано-Франківському науковому фізико-технічному ліцеї.

У секції «Філософія» перемогу отримала Сурмачевська Софія, учениця 9  класу Підлузької гімназії  Івано-Франківської міської ради.

Члени журі побажали Грималюк Андріані та Сурмачевській Софії достойних здобутків на наступному етапі, а всім конкурсантам подякувала за участь в роботі секцій і запросила на навчання на одну із спеціальностей факультету психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.