Доценти кафедри філософії, соціології та релігієзнавства провели профорієнтаційну зустріч із старшокласниками Ліцею №4 Івано-Франківської міської ради

 

   29.05.23 доценти кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Гнатюк Я.С. і Білоус С.І. провели профорієнтаційну зустріч із старшокласниками Ліцею №4 Івано-Франківської міської ради. Викладачі познайомили учнів із спеціальністю 033 “Філософія”, яку студенти мають можливість здобувати у Прикарпатському університеті імені Василя Стефаника. Було наголошено, що спеціальність “Філософія” навчає мислити, розвиватись, реагувати на виклики сьогодення, допомагає “робити те, що любиш, любити те, що робиш”. “Філософія” – це класика і сучасність. Це широкі можливості, як особистісної, так і професійної самореалізації в таких сферах, як освіта, соціальна комунікація, управління тощо.

    Кафедра філософії, соціології та релігієзнавства висловлює щиру вдячність директорці Ліцею №4 Івано-Франківської міської ради Ірині Романівній Гаврилюк, адміністрації та вчителям ліцею за сприяння у проведенні профорієнтаційного заходу та відмінний організаційний супровід!