Викладачі кафедри філософії, соціології та релігієзнавства взяли участь у профорієнтаційному заході на базі Наукової бібліотеки

    Доценти кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Ярослав Гнатюк та Ростислав Даниляк 03 травня 2023 року на запрошення працівників Наукової бібліотеки університету приєдналися до заходу, організованого для студентів ІІ курсу Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування. Разом з викладачкою коледжу Оленою Котурбаш студенти ознайомилися з особливостями роботи Наукової бібліотеки, оглянули зразки спеціалізованої літератури, а також отримали запрошення від представників кафедри філософії, соціології та релігієзнавства в майбутньому приєднатися до навчання на спеціальності «Філософія» на факультеті психології. Гарант освітньої програми «Філософія» доцент Ростислав Даниляк розповів присутнім про особливості поєднання нормативної та вибіркової складової освітньої програми та участь студентів у самостійному плануванні освітньої траєкторії, про професійні та особисті можливості, які отримують випускники, а також про цінності, яких дотримується випускова кафедра у своїй співпраці зі здобувачами освіти. Доцент Ярослав Гнатюк підкреслив важливість зв’язку між фаховою передвищою та вищою освітою, звернув увагу на універсальність філософської освіти, згадавши також про інші освітні програми, які реалізуються на факультеті психології.
Захід відбувся за сприяння директора Наукової бібліотеки Романа Дзумедзея та адміністрації факультету психології в особі заступниці декана Оксани Федик.