В межах виконання завдань навчальної практики студенти спеціальності 033 «Філософія» (група ФЛ-11) ознайомилися з особливостями діяльності Державного архіву Івано-Франківської області

       За ініціативи доцента кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Білоус Світлани Іванівни в межах виконання завдань навчальної практики студенти спеціальності 033 «Філософія» (група ФЛ-11) була проведена зустріч з  представником і провідним фахівцем Державного архіву Івано-Франківської області Галяном Тарасом Васильовичем. Зустріч відбулась онлайн у форматі активної розповіді-бесіди. Студенти дізнались про основне призначення, етапи історії, функціонал, структуру ДАІФО, напрямки його діяльності в сучасних умовах, специфіку обслуговування громадян, важливості такої роботи для студентів спеціальності 033 «Філософія» як під час навчання, так і для перспектив їх наукового зростання. Одним із цікавих моментів зустрічі була розповідь про типологізацію документів, джерел архівної установи, про можливості користування читальним залом,  офіційним електронним сайтом установи.

Кафедра філософії, соціології та релігієзнавства щиро вдячна керівництву ДАІФО та Галяну Тарасу Васильовичу за проведену пізнавальну зустріч зі студентами спеціальності 033 «Філософія» і сподівається на подальшу творчу співпрацю!