Доцент кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Марія Новосад була присутня як рецензент, науковець на захисті курсових робіт учнів старших класів Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка

16.05.24 доцент кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Марія Новосад була присутня як рецензент, науковець на захисті курсових робіт учнів старших класів Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка.
Позитивних вражень в Марії Гнатівни Новосад від успішного захисту учнів дуже багато! Є також щирі захоплення якісною роботою учителів як наукових керівників.
Марія Гнатівна брала участь в обговоренні змісту учнівських робіт та їх виступів-захистів; висловила щирі побажання учням продовжувати себе у сфері науки в різних галузях, зокрема в гуманітарній, досліджуючи філософські аспекти важливих тем.
Новосад М.Г. наголосила, що кафедра філософії, соціології та релігієзнавства Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника має гарні традиції розвитку у студентів наукового (філософського) мислення, відтак запрошуються бажаючі прожовжувати себе у філософських дослідженнях.
Кафедра філософії, соціології та релігієзнавства рада співпраці з адміністрацією, з учителями й з ліцеїстами Калуського ліцею ім.Бахматюка !
Вітаємо учнів та їх наукових керівників з таким важливим етапом – представлення самостійних учнівських наукових досліджень з актуальних тем !