Вступ: інформація для вступників 2023 року

Вступ: інформація для вступників 2023 року

 

Оголошення

До уваги вступників до Прикарпатського національного університету!

1. Триває реєстрація на НМТ для випускників шкіл та коледжів. НМТ необхідно складати вступникам, які мають наміри вступати в Університет для навчання на бакалавраті (на перший чи старші курси). Детальніше про НМТ – тут.

Коротко та інформативно про правила вступу до Університету після школи – тут (переглянути)

Коротко та інформативно про правила вступу до Університету після коледжу – тут (переглянути)

2. Для вступників у магістратуру буде проведено консультацію, щодо Правил прийому та реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ 4 травня, онлайн. Слідкуйте за анонсами на сайті Університету. Інформацію про Правила прийому у 2023 році можна переглянути тут.

Коротко та інформативно про правила вступу до магістратури – тут (переглянути)

3. Для вступників до коледжу Університету інформацію можна переглянути тут. Також, можна телефонувати у Приймальну комісію коледжу: 0989738094, або звернутися листом: vstup_ifk@pnu.edu.ua.

4. Детальна інформація щодо Правил вступу до Університету буде опублікована 28 квітня 2023 року (після затвердження Правил прийому до Університету).

Також Ви можете ознайомитися із інформацію, яка є актуальною на сьогодні:

♦Запрошуємо Вас вступати до ПНУ та до Коледжу ПНУ у 2023 році (також в Університеті функціонує відокремлений структурний підрозділ у м. Коломия – Коломийський навчально-науковий інститут Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника).

♦Для отримання консультацій щодо вступу до ПНУ необхідно звернутися у наш call center за телефоном 0950297789 або написати на електронну адресу Приймальної комісії листа (натиснути, щоб перейти для написання листа), або звернутися у відбіркові комісії факультетів (інститутів) ПНУ (натиснути, щоб переглянути адреси та телефони), або завітати до нас особисто (натиснути, щоб переглянути адресу).

♦Також, повідомляємо Вам, що Приймальна комісія ПНУ  проводить консультації щодо Правил вступу (Правил прийому) у 2023 році. Рекомендуємо Вам слідкувати або за нашим сайтом, або за нашими сторінками у соцмережах: Facebook