Доцент кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Білоус С.І. розповіла учням 10-11 класів Ліцею №18 Івано-Франківської міської ради про переваги навчання за спеціальностями “Філософія” та “Психологія”

 

     Доцент кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Білоус С.І. у складі делегації Приймальної комісії Прикарпатського університету долучилася 15.02.2022 р. до профорієнтаційної зустрічі з учнями 10-11 класів Ліцею №18 Івано-Франківської міської ради.

Старшокласників було ознайомлено з перевагами навчання на факультеті психології за ОР «Бакалавр» освітньої програми «Філософія» та освітніми програмами «Психологія», «Реабілітаційна психологія».

З-поміж іншого примітно цінного про спеціальності «Філософія» та «Психологія», доц. Білоус С.І. відзначила стипендіальні програми та наукові проєкти, в яких беруть участь студенти. На факультеті психології створене комфортне освітнє середовище для навчання та особистісного розвитку студентів-філософів та психологів. «Родзинкою» міжособистісного спілкування в колективі однодумців є тьюторство, тобто наставництво, зорієнтоване на передачу позитивного досвіду від досвідчених студентів тим студентам, які лише починають навчатися за обраними спеціальностями та прагнуть віднайти себе.

Під час профорієнтаційної зустрічі було запрошено представників педагогічного колективу та учнів Ліцею №18 Івано-Франківської міської ради до співпраці, спільних учнівсько-студентських навчально-розвиваючих та виховних проєктів.